Cubic Cave by Ris Interior Design

By  |  Comments

Ris Interior Design designed this inspiring minimalist apartment located in Taichung city, Taiwan. Take a look at the complete story below.

A restful man cave detaches from the hustle-bustle concrete jungle, a primeval model which is modernized by minimalist means and suffused with deep color scheme of forest and concepts of nature wilderness. Existing beams and columns without intentionally enveloping accentuate the cubic perspective of space magnification. Shelving and cabinets are methodically installed with plaster effects, whereas the living room TV wall accentuates the nature innate of coarse-textured rock stacks, sustaining sensationally intriguing contrast between modernity and natural landscape. While sunlight goes through dark wenge blinds, permeating lambent ambience, poised yet virile and inviting.

Photography by Hey!cheese Photography