Latest stories

  • Felix Meritis Amsterdam by i29

    Felix Meritis Amsterdam by i29

    Studio i29 designed the stunning interiors of th Historical Felix Meritis building in Amsterdam, Netherlands. Every space in the building is unique and refers to a specific period in the building’s history. The aim was to show diversity and to give all spaces their own identity. Take a look at the complete story after the […] More

  • UTTER SPACE by CUN Design

    UTTER SPACE by CUN Design

    CUN Design designed UTTER SPACE – a mixed use space in an old building warehouse in Beijing, that merges a photography studio, art museum, and other activities. Take a look at the complete story after the jump. More

  • New Pingshan Eye by RMJM Shenzhen

    New Pingshan Eye by RMJM Shenzhen

    RMJM’s Shenzhen designed the New Pingshan Eye, that will act as a gateway into Pingshan New District. The project achieves the feat to integrate both the concepts of “Openness” and “Enclosure” and will become an attraction thanks to its unconventional shape and aesthetics. Discover more after the jump. More

  • Theodora House by ADEPT

    Theodora House by ADEPT

    Danish architecture studio ADEPT has recently completed works on a new mixed-use complex in Copenhagen featuring a customized brickwork design of the Theodora House. Take a look at the complete story after the jump. More

  • China Resources’ MixC Market Hall by 10 DESIGN

    China Resources’ MixC Market Hall by 10 DESIGN

    10 Design designed China Resources’ new mixed-use development – Sungang MixC Market Hall. The project is currently under construction in Shenzhen, China with an anticipated completion by Q3 2022. Located on a former industrial zone, this retail-gastronomy destination will provide an immersive gastronomic experience under one roof. Discover more after the jump. More

  • Mayflower Housing in Nantes by ECDM

    Operation Mayflower Housing in Nantes by ECDM

    ECDM Architectes designed Operation Mayflower – a 13,000 m² mixed use housing complex in Prairie au Duc boulevard in Nantes, France. Take a look at the complete story after the jump. More

  • THE LINK by Luca Curci Architects

    THE LINK by Luca Curci Architects

    Architecture firm Luca Curci Architects designed THE LINK, a vertical city for 200,000 people. THE LINK is a self-sustainable city-forest, that will absorb CO2, produce oxygen for cleaner air and increase urban biodiversity.Discover more after the jump. More

  • CECEP's New Shanghai Headquarters by Zaha Hadid Architects

    CECEP’s New Shanghai Headquarters by Zaha Hadid Architects

    Zaha Hadid Architects has been selected to build the new Shanghai headquarters of the China Energy Conservation and Environmental Protection Group (CECEP). The headquarters will be the ‘greenest’ building in the city with sustainability embedded into every aspect of its design and construction. Take a look at the complete story after the jump. More

  • Klotski Building by Graham Baba Architects

    Klotski Building by Graham Baba Architects

    Graham Baba Architects designed this mixed use building in Seattle, Washington, that features externally mounted sliding metal sun screens (the screens reference the sliding tiles found in a klotski, a puzzle game), which give the building its name. The project is a lively infill building that reflects and elevates the mixed industrial and commercial neighborhood […] More

  • H Code by CL3 Architects Limited

    H Code by CL3 Architects Limited

    CL3 Architects Limited designed H Code – a community-friendly Building in the Context of Urban Renewal. The project aims to integrate the urban texture with a low rise block on the historic Pottinger street in Honk Kong and a dense highrise block behind. Take a look at the complete story after the jump. More

  • Ruhnn Culture Office by InDeco

    Ruhnn Culture Office by InDeco

    inDeco recently competed works on Ruhnn Culture’s new office. The architects  worked to create a series of continuous spaces based on careful consideration of spatial pattern and order, light and shadows, material selection and interconnection of various functions, and to extract working scenes and translated them into lifestyles. Discover more after the jump. More

  • TEA Community Center by Waterfrom Design

    TEA Community Center by Waterfrom Design

    Waterfrom Design recently completed their latest project in Xiamen, China. The project is a place that combines reception center, tea area, ladder rest area, reading area, lecture hall, kitchen, dining area, office, etc. Find a simple and tranquil, harmonious and undisturbed dwelling place in the world. Take a look at the complete story after the […] More

Load More
Congratulations. You've reached the end of the internet.