Latest stories

  • Home in Amsterdam by Studio Modijefsky

    Studio Modijefsky designed this industrial single family home located in Amsterdam, Netherlands, in 2017. Take a look at the complete story below. More

  • First Love Villa by Rachele Biancalani Studio

    Rachele Biancalani Studio designed this inspiring contemporary villa located in the middle of Tuscany between Florence and Arezzo. Take a look at the compete story below. More

  • Why Builders Need Public Liability Insurance

    When you’re working in the building trade, you are well aware that accidents can happen from time to time. Even when you and any employees are meticulous with health and safety standards, problems that are out of your control can crop up and cause you serious problems. Some incidents can leave you to regret not […] More

  • Namdaemun Office Building in Seoul by Mecanoo Architects

    Discover this contemporary office building, located next to the ancient southern gate to the city of Seoul, the Namdaemun Market, designed by Mecanoo Architects.  The market’s history and regional traditions informed the design for a contemporary office building, connecting past and present. Maximising the land allocation, the slim 14-floor building sits elegantly on a corner plot […] More

  • The NAWA sculpture by Oskar Zieta

    The NAWA sculpture is a part of the European Capital of Culture 2016 celebrations, whose main slogan is “metamorphoses of culture”, i.e. shifts occurring in the domain of culture, communities and the city itself. The idea of metamorphosis itself also underlies the NAWA sculpture.  More

  • Aperture House by Stu/D/O

    Stu/D/O designed this inspiring 350 m2 family residence located in Bangkok, Thailand, in 2016. Take a look at the complete story after the jump. More

  • Black Box House by TAKATINA LLC

    The Black Box House, designed for an international fashion buyer and his family of four, sits in a hilly suburban residential district with detached houses, about 15 miles west of Tokyo. The elevated 1,862 sqft/173 sqm corner lot is surrounded by light colored stucco houses with roadside windows covered by curtains which are a common […] More

  • Public Pavilion of New Zoological Park La Gavenne by LOCALARCHITECTURE

    For 48 years La Garenne zoo had occupied a site below the village of Le Vaud .In 2013 a project took shape to move the entire zoo to a much bigger neighbouring site. A new concept was developed, featuring an educational trail that links up the various aviaries and enclosures, moving from a pastoral landscape […] More

Load More
Congratulations. You've reached the end of the internet.