Boerum Hill Townhouse by General Assembly

By  |  Comments

img_0074_web-copy
General Assembly Architects
designed an extension and fully renovated Brooklyn townhouse.

We bumped out the bottom two floors into the rear yard, using the extra room to create a wide open living area upstairs and enlarge the master suite downstairs.  We designed full height windows to flood the entire space with light and air. In the kitchen, we mixed clean white cabinets with brass hardware and a stone slab island.  The result is a bright space mixed with warm, natural materials. The design of the townhouse was dictated by maximizing budget and efficiency. We mixed cost friendly subway tile with custom concrete in the master bath to create a graphic and clean space without breaking the bank.  – from the architects

See more after the jump:boerum-hill-townhouse-1-copy
boerum-hill-townhouse-2-copy

boerum-hill-townhouse-3-copy

boerum-hill-townhouse-4-copy

boerum-hill-townhouse-5-copy

boerum-hill-townhouse-6-copy

boerum-hill-townhouse-7-copy

boerum-hill-townhouse-8-copy

img_0069_web-copy

img_0084_ver2_web-copy

img_0103_ver2_web-copy

img_0116_ver2_web-copy

kidsbath-copy

Photography: Charlie Bennet
Additional photography: Reid Rolls
Interior Decor: Consort Design