Trochee of Tints by Ris Interior Design

By  |  Comments

Trochee of Tints by Ris Interior Design

Ris Interior Design were in charge of designing the interiors of a 3-story building located in Taichung city, Taiwan. Take a look at the complete story after the jump.

Trochee of Tints by Ris Interior Design

Trochee of Tints by Ris Interior Design

Trochee of Tints by Ris Interior Design

Trochee of Tints by Ris Interior Design

Trochee of Tints by Ris Interior Design

Trochee of Tints by Ris Interior Design

Trochee of Tints by Ris Interior Design

Trochee of Tints by Ris Interior Design

Trochee of Tints by Ris Interior Design

Trochee of Tints by Ris Interior Design

Trochee of Tints by Ris Interior Design

Trochee of Tints by Ris Interior Design

Trochee of Tints by Ris Interior Design

Trochee of Tints by Ris Interior Design

From the architects: To fulfill fully spatial function, the open-concept kitchen, living room, and bedroom are compartmentalized in each floor in 3-story building. In the dining space, the island is decorated with antique blue tiles, and the giant arch in blue tone catches visual attention. Polished pendants add a playful vibe at the open-plan kitchen. Move to upstairs, continuing light tone palette, simplified ceiling cornice not only delineates the seamless flow, but also undermine the visual barricade of huge beam structure.

RELATED: FIND MORE IMPRESSIVE PROJECTS FROM TAIWAN

Furniture and wall décor in pastel colors give vigorous touches to audio space. Master bedroom at the highest floor, the walk-in closet is planned within the 80-centimeter depth of ceiling beams, to make doors flush to walls. Soft drapes and patterned sheers definite the statement, carrying out a cozy private space filled with air and light.

Project Name: Trochee of Tints
Category: Residential
Photography: Hey!cheese Photography
Location: Taichung city, Taiwan
Space: 215sqm

Find more projects by Ris Interior Design