Glass-Box House by Beige Design

House Beige Design

Project: Glass-Box House
Designed by Beige Design
Design Team: Danny Chan, John Chan
Location: Sentosa Cove, Singapore
Project Area: 12,000sqm
Website: www.beige.com.hk
An impressive design by Danny Chan and John Chan creates a radiant house making it more than just a "Glass Box", with a special take living an working area get the right treatment while borders between indoors and outdoors are erased by careful landscaping.

House Beige DesignHouse Beige DesignHouse Beige DesignHouse Beige DesignHouse Beige DesignHouse Beige DesignHouse Beige DesignHouse Beige DesignHouse Beige DesignHouse Beige DesignHouse Beige Design

 

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.
Beige Design, Housing, Interior Design, Singapore