Vertical Safari by Influx Studio

Influx Studio

Project: Vertical Safari
Architects: INFLUX_STUDIO 
Location: La Reserva, Puerto Madero, Buenos Aires, Argentina
Client: ARQUITECTUM
Site Area: 95,000 sqm
Project Area: 5,000 sqm
Website: www.influx-studio.com
Vertical Safari project by Influx Studio is set to redefine the traditional zoo concept, giving it a vertical sentiment but still keeping the valued entertainment aspect. Simulating a modern day safari trip visitors would board the special capsules to see animals in their recreated habitats.

Influx Studio Influx Studio Influx Studio Influx Studio Influx Studio

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.
Argentina, Cultural, INFLUX_STUDIO